Fans moeten Familie deze zomer niet missen

Na de spannende 'Jacht op Emma en Guido' vorig jaar pakt Familie ook dit jaar uit met een online reeks. De spanning wordt deze keer ingeruild voor een dosis pure feelgood. Vanaf vrijdag 29 juni, meteen na de seizoensfinale van Familie, nodigt Zjef iedereen uit om zijn roadtrip te volgen in 'Tour De Zjef'. Een trip waarin liefde, romantiek en warme familiebanden centraal staan.

In 'Tour De Zjef' trekt het personage Zjef, vertolkt door Jan Van den Bosch, er deze zomer op uit. En dat doet hij niet alleen. Hij laat zich vergezellen door zijn grote liefde Rudi (Werner De Smedt), met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte.

Reinhilde Decleir
Ook Bob De Moor, die in Familie te zien is als Zjefs vader Pierre, vertolkt een gastrol. En dan is er nog de verrassende verschijning van Reinhilde Decleir, die voor het eerst een gastrol in de reeks vertolkt.

Dubbelaflevering
'Tour De Zjef' telt 35 korte afleveringen, die de hele zomer lang om 20.00 uur online te bekijken zijn op vtm.be. De reeks gaat na de seizoensfinale op vrijdag 29 juni meteen van start met een dubbelaflevering.

Ontdek hieronder alvast enkele eerste beelden van de nieuwe webreeks.